Xiaomi AX3200 WiFi 6 router

Egy teljesen új hálózati élmény

A Wi-Fi 6 (802.11ax) a legújabb generációs WiFi technológia és szabvány. Köszönhetően a magasabb átviteli sebességnek, a Xiaomi Router AX3200 segítségével egyszerűen élvezheted egy tipikus AC1200-as router sebességének közel a kétszeresét. A Wi-Fi 6 router szignifikánsan csökkenti a késeltetést és a reakciókésést a végpontokon, még akkor is, ha több felhasználó egyszerre több eszközt használ. lépj át az új digitális korszakba a valódi, ultra-gyors hálózati megoldással.

59789 Ft

Kategória Címkék , , ,

Leírás

Wifi Szabvány
AX/wifi6
LAN sebesség
10/100/1000 Mbit/s
WiFi sebessége
3200 Mbit/s
Wifi sebessége
3 200 mbit/sec
LAN portok száma
3 port
LAN portok száma
3 db
Mesh router
Igen
Működési frekvencia
2.4 GHz/5 GHz
WPA2
Igen
Okos otthon kompatibilis
Igen

A kettős sáv felszabadítja a hálózati teljesítmény teljes potenciálját

A Xiaomi Router AX3200 2.4GHz és 5GHz sávot is kínál. A két sáv nem interferál egymással, és kombinálva az elméleti legangyobb átviteli sebesség 3202Mbps.

Élvezd az ultra gyors internet hozzáférést, a stabil jel-lefedettséget, a nagy sebességű használatot, a zökkenőmentes HD videó streaminget és a nagy sávszélességet igénylő online játékokat.

MU-MIMO technológia Simább internet hozzáférés több felhasználó esetén is

MU-MIMO technológia lehetővé teszi, hogy a Xiaomi Router AX3200 routeren található több antenna biztosítson kapcsolatot több eszköznek párhuzamosan. Ha egy router az autópálya, akkor ez extra sávokkal rendelkezik, amelyek mind növelik az átviteli sebességet, mind megakadályozzák az eszközök nem reagálását

OFDMA technológia Vedd át az irányítást hatékony átvitel mellett

Az OFDMA technológia lehetővé teszi a router számára, hogy egyetlen adatátvitellel több végkészülékre küldjön adatokat, ott, ahol egy hagyományos routernek több átvitelt kell küldenie. Az OFDMA technológia alkalmazása hatékonyabb átvitelt és csökkentett késleltetést eredményez, így akár több eszközt is használhatsz egy időben, de még így is rendelkezésre áll az azonnali válaszkészség, akár online játékok esetén, akár PC-ről vagy okostelefonról játszol.

Xiaomi mesh hálózat

Állíts fel mesh hálózatot több router részvételével a kompatibilis Xiaomi mesh router termékekből. nem kell aggódnod az otthonod beosztása miatt, ez a rendszer mindenféle komplex elrendezésben működik, és teljes otthoni lefedettséget biztosít. A vezeték nélküli jel zökkenőmentesen mozog az egyes útválasztók között, lehetővé téve a hálózat használatát, éppen ahol szükség van rá.

MediaTek Filogic800 Optimális hálózati státusz minden időben

A kétmagos, 4 futószalagos processzor egymagos sebessége 1.35 GHz. A teljes teljesítmény továbbfejlesztéssel az internetkapcsolatod még élvezhetőbb és sokrétűbb.

Okos élet a 256 MB memóriával

A nagyméretű memória azt jelenti, hogy maximum 128 eszköz* képes csatlakozni. Élvezd a technológia nyújtotta előnyöket a routereddel a sima, stabil hálózati kapcsolatokért, még több eszköz esetén is.

Nyalábformálás technológia Irányított fokozott jel a nagyobb lefedettség érdekében

A nyalábformálási technológia a Wi-Fi jel csapcsolódott eszközökhoz való eljuttatását tűzi ki céljául, jobb WiFi lefedettséget és teljesítményt biztosítva. A router képes erősíteni a Wi-Fi jelet a megfelelő irányba, így emelve a hálózat minőségén és stabilitásán, valamit kiterjesztve a hatékony tartományt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Xiaomi AX3200 WiFi 6 router” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük