Egyedi számítógép összeszerelés

Bármilyen számítógépet válasszon, mi segítünk Önnek

Egyedi elképzelése van? Mi megvalósítjuk!

Egy jó asztali számítógép ma már elengedhetetlen a mindennapi munkához és a szórakozáshoz is, hiszen költséghatékony megoldásként szolgál akkor is, ha nagyobb teljesítményre van szükségünk. Egy asztali számítógép ráadásul – ellentétben egy laptoppal – folyamatosan bővíthető, az egyes alkatrészei cserélhetők, így hosszú távon is megbízhatóan működnek bármilyen feladat elvégzéséről legyen is szó.

Az asztali számítógépek legnagyobb előnye, hogy alkatrészenként összeállíthatók, így attól függően, hogy az embernek mekkora teljesítményre van szüksége, és milyen munkákhoz használná a gépét, egyszerűen személyre szabhatjuk az adott PC-t. Az alapvető szövegszerkesztési munkák elvégzéséhez elegendők az egyszerűbb komponensek, míg ha valaki komoly grafikai feladatokon dolgozik, vagy éppen megszállott gamer, a lehető legjobb kiegészítőkkel kell felszerelnie a gépét.

 

 

Milyen alkatrészekről kell dönteni egy új számítógép összeszerelése esetén?

Saját, egyedi számítógépet szerelne össze? Segítünk az összeállításban!

A számítógépszerelés nem egyszerű puzzle, hanem komoly szakmai munka, ami a tapasztalatlan kezeknek kifejezetten időigényes is lehet. A számítógépek szakszerű összeállításához ismerni kell az elérhető kiegészítők típusait, teljesítményét, illetve a szerelés technikai részleteit.

 

Ha minket választ, segítünk meghatározni, hogy milyen teljesítményű gép a legideálisabb választás az Ön számára, és leegyszerűsítjük az alkatrészek kiválasztásának folyamatát.

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a lehető legátfogóbb szolgáltatást kapják, így igény esetén nemcsak az operációs rendszert telepítjük fel új számítógépére, hanem a legalapvetőbb szoftvereket is.

 

Javításra van szüksége? Nem probléma! Bármikor ránk bízhatja a számítógép karbantartást, rendszergazda szolgáltatásunk keretében akár egy iroda összes PC-je esetében is.