Adatmentés

Adatmentés modern technikákkal

Manapság az emberek többsége óriási mennyiségű adatot tárol merevlemezein, és ezek a személyes vagy épp munkához szükséges képek, videók vagy dokumentumok sok esetben pótolhatatlanok. Ha nem készül biztonsági mentés az értékes fájlokról, bizony nehéz helyzetbe kerülhet az ember egy esetleges vírustámadás, hardveres meghibásodás vagy szoftveres probléma esetén. Szerencsére azonban a legtöbb esetben van megoldás, és visszaszerezhetők az értékes adatok!

Mi okozhatja a fájlok elvesztését?

 

A számítógépen vagy külső merevlemezen tárolt adatok a legkülönbözőbb okokból sérülhetnek meg vagy tűnhetnek el, éppen ezért rendkívül fontos, hogy egy telefonos konzultáció, illetve pontos személyes felmérés alapján megállapíthassuk a probléma eredetét.

adatmentés árak

A leggyakoribb okok, amelyek adatvesztéshez vezetnek

Adatmentés árak

Mivel az adatmentés bonyolultsága nagyban függ a kár okától, pontos árral minden esetben kizárólag az adathordozó pontos megvizsgálása után szolgálhatunk.Megtörtént a baj, és azonnali segítségre van szüksége? Hívjon minket, és érdeklődjön adatmentés árainkról!

 

Amit Ön is megtehet: előzze meg a bajt!

Adatvesztéssel járó meghibásodások bármilyen eszközön bármikor előfordulhatnak, így érdemes mindent megtenni a fontos adatok védelmében.

Esetleg operációs rendszer telepítési szolgáltatásra lenne szüksége? Keressen fel minket!