Laptop és PC bővítés

Lassú gépét felgyorsítjuk profi eszközökkel, így nem kell feltétlenül újat vennie.

SSD beszerelés laptopon és PC-n

Mindenki gyors gépet szeretne, amely tökéletesen viszi még a legnagyobb programokat is, nem fagy le egy fontos videokonferencia közben, és egyszerre több feladat végrehajtása sem okoz számára gondot. Azonban ahogy öregszik a számítógépünk, egyre inkább érzékelhetjük annak lassulását.

De mitől lehet olyan lassú számítógépe?

Ennek több oka is lehet, kezdve az újabb szoftverek nagyobb teljesítményigényétől a túl kevés memórián át egészen a tárhely típusáig. Hiszen a winchesterrel nem csak akkor gyűlhet meg a felhasználó baja, ha nincs rajta elegendő hely a szoftverek és a dokumentumok tárolására.

A merevlemez gyorsasága nagyban meghatározza a számítógép gyorsaságát, ezért egy régi HDD új, korszerű SSD-re cserélésével nagyságrendekkel felgyorsítható még egy több éves laptop vagy asztali számítógép is.

 

Az SSD beszerelés rendkívüli előnyei

Lehetséges a meglévő rendszer teljes átmentése?

SSD beszerelés
Sok esetben előfordul, hogy egy-egy ügyfél nem szeretne hosszú időt tölteni meglévő programjainak újratelepítésével, illetve a dokumentumok SSD-re másolásával. Van egy jó hírünk! Ha laptop szervizünket választja, kérésére rendszerét úgy másoljuk át az új SSD-re, hogy az tartalmazni fog minden beállítást és meglévő alkalmazást. Válasszon olyan méretű SSD-t, amelyen elegendő hely van régi adatainak tárolásához, és használja megszokott rendszerét – csupán látványosan gyorsabban!

Új rendszer telepítése laptop szervizünkben

Amennyiben egy számítógépen túl sok a kéretlen, nem használt alkalmazás, vagy esetleg vírusok is találhatók rajta, nincs más mód, mint a teljes újratelepítés. Laptop felújítási szolgáltatásunk keretében PC szervizünk vállalja a 240 GB-os, 480 GB-os vagy akár 1 TB-os SSD beszerelését, és új Windows 10 operációs rendszer telepítését. Amennyiben igényli, segítünk a legfontosabb alkalmazások és vírusirtó programok installálásában is, így tiszta lappal indulhat – a régi gépével, mégis sokkal gyorsabban.

Keressen minket, és megtaláljuk a legjobb megoldást!

SSD bővítés+Windows LIGHT

49 999 Ft

SSD bővítés+Windows STANDARD

59 999 Ft

SSD bővítés+Windows PRO

79 999 Ft