Operációs rendszer telepítés

Rendszer telepítés

Ahhoz, hogy egy asztali számítógép vagy laptop megfelelően működjön, elengedhetetlen, hogy az operációs rendszer is naprakész legyen. Akár a legnépszerűbb Windows, akár Linuxos rendszerekről legyen is szó, fontos, hogy elegendő hely legyen a számítógép merevlemezén a rendszer működéséhez, és az is, hogy a számítógép mentes legyen a vírusoktól és a különböző, felesleges programoktól. Ha lassúnak érzi a gépét, mindenképpen érdemes megszabadulni a kéretlen alkalmazásoktól, valamint felszabadítani az operációs rendszer működéséhez elegendő helyet. Sok esetben azonban elengedhetetlen, hogy újratelepítsük a Windowst

Ne aggódjon, segítünk az op rendszer telepítésében!

 

Az operációs rendszer telepítése laptopra és asztali számítógépre is egyszerű folyamat, azonban ha valakinek nincs elegendő tapasztalata vagy ideje elvégezni a munkát, jobb, ha profikra bízza a feladatot. Így biztos lehet benne, hogy néhány óra múlva olyan gyorsan fog futni a gépe, mintha csak új lenne.

 

Operációs rendszer telepítése üres gépre

 

Természetesen előfordulhat, hogy valaki maga rakja össze a számítógépét a számára legmegfelelőbb alkatrészekből, és az is, hogy egy frissen formázott vagy új merevlemezre szeretne új operációs rendszert telepíteni. Számítógép szervizünk vállalja a telepítéssel járó feladatokat, ráadásul kérésére akár más, alapvető szoftvereket is installálunk.

 
operációs rendszer telepítés ár

Amennyiben bővíttetnék SSD beszereléssel laptopját Pc-jét, abban is tudunk segíteni Önnek!

Mire lehet szükség a rendszer telepítéshez?

Mit kínálunk?

Amennyiben kíváncsi a Windows telepítés áraira, vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyeztetünk a részletekkel kapcsolatban!