Mi Door & Window Sensor 2

 

 

10459 Ft

Leírás

Mi Door and Window Sensor 2Még több jelenethez csatlakozhatsz a 2 az 1-ben fény- és nyitás/zárásérzékelővelEseménytörténet | Szinkronizált okostelefon-értesítések*
Balra nyitva riasztás* | Most fényérzékelővel
Eseménytörténet, otthoni hozzáférés figyelemmel kísérése távollétedbenA mágneses indukciós érzékelő meghatározza a nyitott vagy zárt állapotot. A Bluetooth átjáróhoz való csatlakoztatás után bárhol és bármikor megtekintheted az eszköz állapotát okostelefonodról.
Új fényérzékelő
Érzékeli a világítást és több módhoz alkalmazkodik
Amikor a fényérzékelő azt érzékeli, hogy a környezeti világítás halvány, csatlakozik egy okos lámpához, és elindítja az éjszakai belépési fény módot*.
Azonnali riasztás, ha egy ajtó/ablak váratlanul kinyílik vagy becsukódik*, a nagyobb nyugalomért, mikor a baba úton van.Bármihez csatlakozik, ami nyílik vagy záródik. Állíts be riasztásokat váratlan nyitáskor, vagy bizonyos ideig nyitva hagyott ajtók esetén.
Használd a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazást az automatikus eseménytörténet eléréséhez.A Mi Home/Xiaomi Home alkalmazáson keresztül csatlakozik az otthonodban lévő más okos eszközökhöz. Például, amikor a háziállat kisajtaja kinyílik, az intelligens kamera automatikusan rögzítheti az eseményt, feltöltheti a felhőbe, és riasztást küldhet az okostelefonodra.
Kreatívabb, szórakoztatóbbKompakt test, erősen tapad mindenre, ami nyílik vagy záródik a lakásban. A hagyományos berendezéseket intelligens otthoni eszközökké alakítja.
“Has baby been snacking on biscuits today?”
“Did Mum forget to close the fridge door when cooking?”
“The men of the house won’t forget to lift the toilet seat now”
Bluetooth-kapcsolat
Beépített Bluetooth Gateway funkcióval rendelkező termékekhez csatlakoztatható
A Mi Door and Window Sensor 2 Bluetooth-on keresztül csatlakozik okostelefonodhoz, így megtekintheted annak állapotát. A beépített Bluetooth Gateway funkcióval rendelkező termékekhez is csatlakozik, így távolról megtekintheted az állapotot, kaphatsz hnyitási és zárási figyelmeztetéseket, és más intelligens termékekhez is kapcsolódhatsz.
Egyszerű telepítés, könnyű csatlakoztatás
Telepítés
  • Helyezd fel a ragasztómatricákat és távolítsd el a védőfóliát
  • Szereléskor egyenlítsd ki
  • 18 mm-nél kisebb beépítési hézag szükséges
Csatlakoztatás
  • Nyisd meg a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazást és add hozzá a készüléket
  • Szkenneld be a termék QR-kódját
  • Kapcsolat sikeres!
  • Megjegyzések:
  • *A szinkronizált okostelefon-értesítésekhez Bluetooth Gateway vagy beépített Bluetooth Gateway funkcióval rendelkező okos eszközök szükségesek.
  • *Az éjszakai bejárati fényjelenet elindításához intelligens jelenetet kell létrehozni a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazással és egy Bluetooth Gateway vagy beépített Bluetooth Gateway funkcióval rendelkező okos eszközökkel együtt..
  • *Az érzékelőtest és a mágnes oldalán lévő jelöléseket a megfelelő felületekre történő felszereléskor igazítsd egymáshoz (javasoljuk, hogy az érzékelőtestet az ajtó/ablakkeretre, a mágnest pedig a mozgó szárnyra szereld úgy, hogy az eszközök között csukott ajtó vagy ablak esetén 18 mm-nél kisebb rés legyen).

Műszaki adatok

Műszaki adatok

EAN

6934177745874

Model

MCCGQ02HL

Kapcsolat-Hálózat

Bluetooth 5.1 BLE

Tápegység

CR2032 elem

Páratartalom tartomány

0% ~ 95% RH

Hőmérséklet-tartomány

-10°C ~ 50°C

Szín

Szürke

Magasság

32 mm

Szélesség

34 mm

Vastagság

14,5 mm

Tartalmazza

Mi ajtó és ablak szenzor 2

Öntapadós matrica x2

Felhasználói kézikönyv

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mi Door & Window Sensor 2” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük