Norton 360 Premium (EU) + 75 GB Cloud tárhely (10 eszköz / 1év)

19990 Ft

SKU NORT36075 Kategóriák ,

Leírás

Termékleírás:

Norton 360 Premium + 75 GB
Védd meg az összes internethez csatlakoztatott eszközödet valós időben a malware, ransomware és vírusok ellen. Nem számít, hogy számítógépről, táblagépről vagy okostelefonról van szó. Egyetlen bejelentkezéssel nem csak a Windows 10 eszközöket, hanem a Mac, Android és iOS rendszerű eszközöket is megvédi. A Symantec Norton 360 Deluxe kezeli a legújabb fenyegetéseket – teljes mértékben védi a személyes és pénzügyi információkat, amikor csatlakozol az internethez.

A Norton szinte azonnal reagál az új fenyegetésekre
A készülékeket nagyon gyorsan megfertőzhetik a rosszindulatú programok, különösen akkor, ha különféle ingyenes vagy egyéb alacsony minőségű víruskereső programokat használsz, amelyek nem képesek lépést tartani a felmerülő veszélyekkel. A Norton 360 Deluxe azonban ezt első számú prioritásként kezeli – szakértői csoportunk folyamatosan elemzi a veszélyeket és reagál azokra, hogy az eszközök 100% -ban védettek legyenek a legújabb veszélyekkel szemben.

A PC Magazine Editors Choice Awards díja
A Symantec biztonsági szoftvere sok komoly referenciatesztben felülmúlja a versenytársakat. Többek között a Norton termékek összesen 39 Editors’ Choice Award díjat kaptak a PC Magazine-tól.Ez sokkal több, mint bármely más biztonsági terméket gyártó cég eredménye.

Átfogó vírusvédelem több eszköz számára
A Symantec Norton 360 Deluxe megvéd, miközben videókat nézel, vagy vásárolsz a táblagépeden. Ezenkívül biztosítja a szükséges biztonságot számlák fizetésekor vagy okostelefonon történő internetes banki szolgáltatások használatakor. A Norton értesít arról is, ha egy Android alkalmazás csökkenti az akkumulátor élettartamát, potenciális adatvédelmi kockázatot jelent,vagy rosszindulatú programokat tartalmaz, mielőtt letöltenéd azokat a Google Play Áruházból.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Norton 360 Premium (EU) + 75 GB Cloud tárhely (10 eszköz / 1év)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük