Mi lesz veled Windows 10?

Sokakban felmerült a kérdés már. Mi lesz a windows 10 után és meddig támogatja a Microsoft. Próbálunk válaszolni mindenre de a vége ugyan az lesz.

Azért, hogy mindenki a lehető legbiztonságosabb környezetben használhassa a Windows 10-et, a Microsoft most lehetőséget kínál azoknak, akik még mindig ragaszkodnak hozzá. Már nem csak szervezetek, hanem magánszemélyek is előfizethetnek éves díj ellenében a kiterjesztett biztonsági frissítésekhez, így akár 2028-ig is biztosítva van a támogatás. Ez azt jelenti, hogy továbbra is számíthatunk a legfrissebb védelemre és biztonságra a kedvenc operációs rendszerünkben.

Az átállás Windows 11-re persze mindenképpen ajánlott a Microsoft részéről, de megértik, hogy nem mindenki tud azonnal váltani. Éppen ezért folytatják a Windows 10 támogatását, hogy mindenki biztonságban érezhesse magát az átmenet ideje alatt. Emellett azoknak, akiknek évek óta hűséges társa a Windows 10, most lehetőségük van arra, hogy továbbra is maradjanak a megszokott környezetben, biztosítva a folyamatos védelmet és támogatást.

Miért éri meg váltani a felújított laptopokra? Nos, ezek megfizethetőbbek lehetnek, mint az újak, de mégis kiváló teljesítményt és megbízhatóságot nyújtanak. Ráadásul, ha továbbra is Windows 10-et szeretnénk használni, a biztonsági frissítések és támogatás lehetősége is adott, így nem kell aggódnunk a biztonság miatt. Így még egy felújított laptop is hosszú távon kiváló választás lehet, hogy megfelelően működjön és védelmezze adatainkat.

Ha viszont új laptop vásárlásán gondolkodunk, érdemes figyelembe venni, hogy a Windows 11-re történő átállás könnyebbé válhat egy új, kompatibilis eszközzel. Egy új laptop általában hosszabb távon jobb teljesítményt és funkciókat kínálhat, ami fontos lehet azoknak, akiknek a legfrissebb technológiára van szükségük.

Összességében tehát a felújított laptopok értékes alternatívát jelenthetnek azoknak, akik meg szeretnék tartani a megszokott operációs rendszert, és továbbra is élvezni szeretnék a biztonságot és támogatást. Az új laptop vásárlása viszont lehetőséget ad a legújabb technológia és funkciók kipróbálására, ami fontos lehet a fejlődő igényeknek megfelelően. Legyen szó bármelyikről, fontos, hogy a döntésünk megfeleljen az egyéni igényeinknek és elvárásainknak.

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Vélemény, hozzászólás?

Közösségi média

Segítségre van szüksége?

Foglaljon időpontot ONLINE!

Válasszon a szabad időpontok közül és adja meg a szükséges adatokat.

A lefoglalt időpontban érkezik kollégánk!

Ne mardj le semmiről

Hírek, akciók és érdekességek

Nem küldünk érdektelen dolgokat, csak ami fontos lehet minden felhasználónak